Over Ergo Mediaproducties

foto Rob klein

Ergo Mediaproducties richt zich op dynamische videoproducties voor internet en social media. Als eenpitter met een brede kennis van het vak, kan ik flexibel opereren. Script, camera, geluid, editing en animaties hou ik doorgaans in eigen hand. Daardoor blijft een project overzichtelijk en betaalbaar. Dat is prettig voor de klant, die door de razendsnelle ontwikkeling van nieuwe videotechnieken vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wanneer een project desondanks om de inzet van extra kennis of capaciteit vraagt, heb ik uiteraard een breed netwerk van professionals beschikbaar.

Als videomaker heb ik veel ervaring in de wereld van wetenschap, techniek en hoger onderwijs. Daarnaast werk ik voor bedrijven en overheden.

Enkele genres

– Presentatievideo’s: waarin een persoon, product of opleiding word neergezet aan de hand van korte interviews, afgewisseld met beelden en/of animatie.

– moodvideo: waarin korte beeldshots op muziek een sfeer creëren van een razendsnelle videoclip. Geschikt om bijvoorbeeld terug te blikken op een evenement of project.

– ‘Explanimation’: waarin geheel of gedeeltelijk met animatie een uitleg wordt gegeven. Van een bepaalde procedure bijvoorbeeld, of van een noodzaak van een product of dienst.

– Green screen video: waarin de interviews voor een green screen worden opgenomen zodat de achtergrond kan worden gevuld met informatief beeld, sfeerbeeld of animatie.

– Trailervideo: aankondiging van een evenement of bijvoorbeeld een nieuw product. Kort en zonder gesproken woord (wel muziek) zodat de video ook vertoond kan worden op de schermen van een narrowcasting-systeem.

%d bloggers liken dit: